Cum vă putem fi de folos ?

Ne puteți contacta la nr. de tel:0722.636.174 sau pe e-mail: george.stirbei((@))mobile-event.ro

Contact

În echipă cu clientul…

Facem ideile să se materializeze în evenimente frumoase prin colaborări de excepție.

Mobile Event

PREZENTARE COMPANIE

Lucrăm la cel mai înalt nivel în producția tehnică și organizare de evenimente full service de mai bine de 15 ani. Ne ocupăm în cel mai mic detaliu și deținem expertiză pentru de producția tehnică de evenimente, concepția, integrarea și finalizarea acestora, oferind servicii profesioniste pentru evenimente corporate, concerte, expoziții, festivaluri, târguri, conferințe, promoții, lansări, diferite evenimente sociale și management artiști.

Compania Mobile Event identifică, planifică, oferă soluția optimă și integrează toate elementele implicate, pentru reușită evenimentului în funcție de tipul, bugetul și solicitările clientului.

Echipă noastră deține experiența și profesionalismul necesare pentru a concepe, produce și finaliza un eveniment de succes, bazându-ne pe abilități de organizare, comunicare, atenție la detalii, asigurăm un flow eficient al evenimentului și nu în ultimul rând lucrăm eficient sub presiune. Suntem o echipă cu calități tehnice și organizatorice și ne asigurăm de fiecare data că proiectele pe ne angajăm să le facem se ridică la cele mai înalte standarde de profesionalism.

Rolul nostru într-un proiect de organizare și implementare al unui eveniment diferă de la caz la caz, ținând cont de o varietate de aspecte privind organizarea și tipul evenimentului implicat.
Pentru fiecare eveniment menținem o stransā comunicare cu clienții noștrii pentru a le cunoaște exact cerințele pentru a oferi propunerile și soluțiile adecvate.

CUM LUCRĂM?

Asigurăm și gestionăm cele mai eficiente soluții tehnice și de organizare pentru evenimente tale.

MISIUNEA NOASTRĂ

  • Să creăm o comunicare potrivită dincolo de managementul efectiv pentru maximă optimizare a rezultatului dorit.
  • Să oferim experiențe extraordinare tuturor persoanelor implicate în mirajul evenimentului, de la invitați la client și la organizatori.
  • Să adăugăm plus valoare bradului pe care îl reprezentăm în momentul respectiv.
  • Să ducem la un nivel superior experiența participării la un eveniment în anul 2016, să obișnuim audiența cu profesionalismul și să fim la fiecare eveniment următor mai buni că la precedentul.